Κρασαρίσματα: “Ξινόμαυρο: φρέσκο ή παλαιωμένο; “

Στην συνείδηση των περισσοτέρων οινόφιλων το Ξινόμαυρο είναι ταυτισμένο με την παλαίωση. Μήπως όμως η ποικιλία μπορεί να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση σε νεαρότερες ηλικίες;

4 μίνι κάθετες θα επιχειρήσουν να δώσουν την απάντηση σε μια σπάνια γευστική δοκιμή στα Κρασαρίσματα, με το Σίμο Γεωργόπουλο, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στις 7:30 μ.μ. στο Vintage Wine Bar & Bistro.

Κόστος συμμετοχής 35 ευρώ/άτομο. Ώρα έναρξης 8:00 μ.μ.

Κρατήσεις απαραίτητες με email στο ebi1@me.com ή στο pws1@me.com ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

photo credit: Wine Folly

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s