Τα κρασιά της Πελοποννήσου φτάνουν στην Κύπρο!

 

Τα μέλη της Ένωσης Οινοποραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ), δίνουν ραντεβού με τους επαγγελματίες και τους οινόφιλους, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στην Λεμεσό της Κύπρου.

23 οινοποιοί του Πελοποννησιακού αμπελώνα, θα σας υποδεχτούν για να δοκιμάσετε τα κρασιά τους, να τους γνωρίσετε από κοντά και να συζητήσετε μαζί τους. Πρόκειται για μια θαυμάσια ευκαιρία να ανακαλύψετε τον πλούτο και τη ποικιλομορφία της μεγαλύτερης και σημαντικότερης αμπελουργικής περιοχής της Ελλάδας.

Περισσότερα από 200 μοναδικά κρασιά από δημοφιλείς αλλά και σπάνιες γηγενείς ποικιλίες ανάμεσα τους Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Μαυροδάφνη, Μοσχάτο, Κυδωνίτσα, Μαύρο Καλαβρυτινό, Σιδερίτης, αλλά και από διεθνείς όπως Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Viognier, Gewurtzraminer θα αναδείξουν την αυθεντικότητα, την ποικιλία και τη μοναδικότητα των κρασιών της Πελοποννήσου. Φυσικά θα έρθετε σε επαφή με τα λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά του 2016, με τα πρώτα λευκά και ροζέ του 2017, αλλά και ώριμα, μεστά, κρασιά από προηγούμενες χρονιές.

Οι επισκέπτες που θα θελήσουν να δοκιμάσουν τις γευσιγνωστικές τους ικανότητες και θα διαπρέψουν σε ένα παιχνίδι τυφλής γευστική δοκιμής, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν κρασιά από τον Πελοποννησιακό αμπελώνα.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ένα Master Class για τον Πελοποννησιακό αμπελώνα που θα απευθύνεται μόνο στους επαγγελματίες του οίνου.

Το Peloponnese Wine Festival θα ανοίξει τις πόρτες του στις 11:00 για τους επαγγελματίες του οινικού κλάδου και στις 14:00 για τους οινόφιλους και θα κλείσουν στις 19:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Crowne Plaza. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε για τις δράσεις του Peloponnese Wine Festival μέσα από τη σελίδα τους στο facebook.

Ο εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό Enterprise Greece.

#pwfcyprus2017 #wineinmoderation

PWF Cyprus 2017 Invitation

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s