Κρασιά με το άγγιγμα της Αρκούδας

Κρασιά με μοναδικό terroir που μαθαίνουν στ’ αμπέλια να συνυπάρχουν με όλα τα θαύματα της φύσης!  Εκεί στο Μέτσοβο, αγαπούν τα απροσδόκητα και γενούν αναμενόμενες και σταθερές επιτυχίες!

Οι καφέ αρκούδες σίγουρα θα “χρωματίσουν και τη φετινή χρονιά, μοναδικά κι εμείς θα περιμένουμε ανυπόμονα να τρυγήσουμε γεύσεις, αρώματα και ποικιλίες!

“Πριν λίγες μέρες, ο αμπελουργός μας Παναγιώτης Γκαούτσος είχε μία «αναμενόμενη» συνάντηση στον αμπελώνα του Γινιέτς. Μια μεγάλη καφέ αρκούδα κυκλoφορούσε αμέριμνη, απολαμβάνοντας τη σκιά των δέντρων που βρίσκονται πλάι στα αμπέλια.

19601230_1306919196087666_478407038926240736_n

Ο Παναγιώτης πρόλαβε να την απαθανατίσει καθώς εκείνη απομακρυνόταν διακριτικά από τον αμπελώνα. Άλλωστε, πρέπει να περιμένει όλο το καλοκαίρι μέχρι να ωριμάσουν τα σταφύλια της ποικιλίας Traminer που είναι και τα αγαπημένα της!

Οι καφέ αρκούδες επισκέπτονται συχνά του αμπελώνες μας στο Μέτσοβο και πλέον έχουμε μάθει να συνυπάρχουμε αρμονικά. Εκείνες δοκιμάζουν πρώτες τα σταφύλια, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο τους την εκλεκτή τους γεύση”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s