Κρασαρίσματα #5: “Γερμανικό Riesling, ο βασιλιάς της ξηρότητας ή της γλύκας;”

Η Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 θα έχει άρωμα Γερμανίας αφού η ύψιστη λευκή ποικιλία της χώρας (αλλά και του κόσμου) θα γεμίσει με εκρηκτικά πετρόλ αρώματα  τα ποτήρια.  Μόνο σας μέλημα είναι να σκεφθείτε πόσο ξηρά θέλετε τα δικά σας, και το σεμινάριο “Γερμανικό Riesling, ο βασιλιάς της ξηρότητας ή της γλύκας;” σίγουρα θα σας προσφέρει πολλά dry και off dry διαμάντια για να καταλήξετε με την καθοδήγηση του Σίμου Γεωργόπουλου αφού στα ποτήρια θα βρεθούν κάποια από τα πλέον μυθικά αμπελοτόπια του κόσμου όπως το Wehlener Sonnenuhr, το Oberhauser Brucke και το Bernkasteler Badstube!

Δοκιμάζουμε:

Dry Rieslings

 Dr. Loosen, Dr. L Dry Riesling 2015.

 

Dr. Loosen, Red Slate Dry Riesling 2015.

 

Donnhoff, Riesling Trocken 2014.

 

 Molitor, Riesling Spatlese Trocken Zeltinger Sonnehnur 2015

 

The Off-Dry Rieslings

Egon Muller, Scharzof 2015.

 

Molitor, Riesling Kabinett Feinherb Bernkasteler Badstube 2014

 

Dr. Loosen, Wehlener Sonnenuhr Kabinett Riesling 2015.

 

Donnhoff, Riesling Oberhauser Brucke Kabinett 2014.

 

Κόστος σεμιναρίου 35 ευρώ/άτομο. Ώρα έναρξης 20.30.

Persona, πρώην Vein Wine Bar & Bistro (Μάρκου Μπότσαρη 3, Γλυφάδα)

Κρατήσεις απαραίτητες στα ebi1@me.com ή pws1@me.com ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

#krasarismata

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s