Ο οινολόγος, Πάνος Ζουμπούλης στις Wineloversgr

Πιστεύει πώς το καλό κρασί γίνεται στο αμπέλι, στο χώμα και όχι στο οινοποιείο γι’ αυτό ο Panos Zoumboulis, οινολόγος του Bordeaux, δημιουργεί κρασιά σε μοναδικά αμπελοτόπια στην Ελλάδα αλλά και τη Μεντόζα της Αργεντινής …μας περιγράφει τις εμπειρίες του, αύριο,  στην εκπομπή των Wine Lovers, στο AmagiRadio! Άκουσε την εκπομπή, εδώ.

#drinkgreekwine #radioshow #amagiradio

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s