Τυρί και κρασί… ένα αχώριστο ζευγάρι;

SONY DSC

Vein Wine Bar & Bistro

Ένα οινοτυρικό debate με τους Νανά Δαρειώτη, Ανδρέα Ν. Ανδρουλιδάκη και Σίμο Γεωργόπουλο, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, στις 8:30 μ.μ. στο Vein Wine Bar & Bistrot, (Μάρκου Μπότσαρη 3, Γλυφάδα), με θέμα τα ιδανικά ζευγαρώματα ανάμεσα σε 12 ξεχωριστά ελληνικά τυριά και 8 κρασιά του ελληνικού αμπελώνα.

Η Νανά Δαρειώτη επιλέγει 12 ιδιαίτερα ελληνικά τυριά, ο ο Σίμος Γεωργόπουλος και ο Α. Ν. Ανδρουλιδάκης αναζητούν τους ιδανικούς συντρόφους τους σε 8 κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα. Ποιο τυρί λέμε μαλακό και ποιο ώριμο, πόσες γραβιέρες έχουμε, ποια τυριά ωριμάζουν σε οινολάσπες και ελαιόλαδο; Τι ταιριάζει με ένα Ανεβατό Γρεβενών, η Γραβιέρα Νάξου ζητάει κόκκινο ή λευκό, υπάρχει κρασί να σταθεί αντάξια πλάι στην Κοπανιστή; Τέσσερις πτήσεις με τρεις πιλότους και έναν κοινό προορισμό: τη μέγιστη απόλαυση των αισθήσεων.

Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ/άτομο
Κρατήσεις  απαραίτητες με email : wallick.popi@gmail.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s