Tier et Tout Winter Menu

Winter Menu, δια χειρός του chef Δημήτρη Σταμούδη !

24 Οκτωβρίου, καλεσμένη στην παρουσίαση του χειμωνιάτικου μενού του Tier et Tout, στο Ν.Ψυχικό, παρόντες σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι γεύσης και food bloggers.

Ο chef Δημήτρης Σταμούδης είχε σχεδιάσει ειδικά για την περίσταση ένα μενού 14 πιάτων, στημένα σαν μικρά έργα τέχνης και παρουσιασμένα άψογα, παρά το μέγεθος του μενού και τον κόσμο που έπρεπε να σερβιριστεί ταυτόχρονα.

Το service άψογο και επαγγελματικό (για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία, όση και το φαγητό), η οργάνωση από την οικοδέσποινα Εύη Φέτση, εξαιρετική, και ο χώρος ζεστός, χαλαρός και comfy.

Ξεχώρισα το ιδιαίτερο παστίτσιο, με κανελόνια, γεμιστά με μοσχάρι, ντομάτα και κρέμα γραβιέρας.

14670743_10154587952188168_851269361597576637_nΑγάπησα τα εσπεριδοειδή, ένα ιδιαίτερο desert με κρέμα, παρφέ λεμονιού, σαντιγύ, μοσχολέμονο και ελαφρύ ζελέ από ροζ γκρέιπφρουτ.

14690971_652892918211734_4725171038907947381_n

Το μενού χρειάζεται fine tuning αλλά είναι απολύτως λογικό μια και στήθηκε 5 ημέρες πριν από την ημέρα που το δοκιμάσαμε, θα ήθελα ένα δύο desert wines επιπλέον μια που τα επιδόρπια είναι από τα δυνατά στοιχεία του μενού.

Ήταν μία πολύ ωραία βραδιά, με πολύ καλή παρέα, εξαιρετική διοργάνωση, σε ένα all day restaurant που θα σας “καλύψει” για όλες τις ώρες της ημέρας.

PW

#tierettout

Λεωφόρος Δημητρίου Βασιλείου 10
Psychico, Attiki, Greece
@tierettout
Call 21 0677 6731

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s