Ελληνικές Ποικιλίες …με τί μοιάζουν τελικά;

%cf%83%ce%af%ce%bc%ce%bf%cf%8222

Το πρώτο “κρασ-τεστ” της σειράς σεμιναρίων “Κρασαρίσματα” με το Σίμο Γεωργόπουλο αρχίζει την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, στις 8:30 μ.μ. στο Vein Wine Bar & Bistrot, (Μάρκου Μπότσαρη 3, Γλυφάδα)!

Ελληνικές ποικιλίες …με τι μοιάζουν τελικά;”  θα μας αποκαλύψει ο Σίμος Γεωργόπουλος εκεί όπου το Ξινόμαυρο, το Ασύρτικο, το Βιδιανό και τα άλλα σπουδαία Ελληνικά σταφύλια θα αναζητήσουν τα διεθνή αδελφάκια τους, όχι με την βοήθεια πολύπλοκων εξετάσεων DNA αλλά με την χρησιμοποίηση μόνον ενός καλού ποτηριού!

Κόστος σεμιναρίου 40 ευρώ/άτομο.

Κρατήσεις απαραίτητες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή με email στο ebi1@me.com ή στο pws1@me.com.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s