Έρχονται τα “Κρασαρίσματα” με τον Σίμο Γεωργόπουλο

Ο χώρος των οινογευσιγνωσιών σίγουρα θα …κρασάρει με την έλευση των «Κρασαρισμάτων», των οινικών σεμιναρίων που θα παρουσιάζει  στο Vein Wine Bar &Bistrot ο γνωστός οινογράφος και εκπαιδευτής/εισηγητής Σίμος Γεωργόπουλος.

Ποιό ντόπιο σταφύλι θεωρείται το Tempranillo της Ελλάδας; Είναι τα Γερμανικά ξηρά Riesling πεταμένα λεφτά; Πόσα φιλιά χρειάζονται ώστε το ασχημόπαπο της οξείδωσης να μεταμορφωθεί σε οινικό κύκνο; Μπορεί η Barbera να γίνει ο χαλίφης του Πιεμόντε;

Η απάντηση σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα θα δοθεί από τα «Κρασαρίσματα» που είναι σίγουρο ότι θα ιντριγκάρουν τους οινόφιλους που θα τα παρακολουθήσουν, τόσο με τα ιδιαίτερα θέματα και τα εξαιρετικά κρασιά που έχουν επιλεγεί όσο και με τον μοναδικό τρόπο που παρουσιάζονται από την πλέον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του οινικού χώρου.

Για το κατάλληλο οινικό mood βέβαια θα φροντίσει το πανέμορφο Wine Bar Vein της Γλυφάδας που θα φιλοξενήσει 6 πολύ δυνατά Κρασαρίσματα με διάρκεια από 2 ώρες μέχρι … τελικής πτώσεως και θα περιλαμβάνουν θεωρία, γευστική δοκιμή και συζήτηση.

Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιείται την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 με τίτλο “Ελληνικές ποικιλίες. Με τι μοιάζουν τελικά;”  Εκεί το Ξινόμαυρο, το Ασύρτικο, το Βιδιανό και τα άλλα σπουδαία  Ελληνικά σταφύλια θα αναζητήσουν τα διεθνή αδελφάκια τους, όχι με την βοήθεια πολύπλοκων εξετάσεων DNA αλλά με την χρησιμοποίηση μόνον  ενός καλού ποτηριού!

Κόστος σεμιναρίου 40 ευρώ/άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα άλλα σεμινάρια πατήστε εδώ

Κρατήσεις απαραίτητες στο pws1@me.com ή στο ebi1@me.com

Vein Wine Bar & Bistrot, Μάρκου Μπότσαρη 3, Γλυφάδα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s