3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Μια βόλτα στην ποιότητα και τη γεύση προϊόντων από κάθε γωνιά της Ελλάδας κάνουμε από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2016, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών σάς προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τα ποιοτικά προϊόντα της χώρας μας και τους παραγωγούς τους. Μια ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον ιδιωτών και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τις 29/1 έως την 1η Φεβρουαρίου πάνω από 35.000 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην πατρίδα μας όπου οι ιδιώτες θα μπορούν να βρουν σπάνια, εξειδικευμένα προϊόντα μοναδικής ποιότητας και να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από τους 250 εκθέτες με τιμώμενη περιοχή την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκάνησα και Κυκλάδες), ενώ παράλληλα οι επιχειρηματίες θα κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές.

Φέτος ακόμη πιο εμπλουτισμένη και ανανεωμένη η έκθεση, έρχεται κοντά σας με ένα πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις και υπόσχεται να κάνει την επίσκεψή σας μια μοναδική εμπειρία. Στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει για εσάς μοναδικά πιάτα από παραδοσιακές συνταγές ενώ ο κορυφαίος bartender Κώστας Μπάσης στο «Πίνουμε Ελλάδα», δημιουργεί και κερνά υπέροχα κοκτέιλς . Για όσους προτιμούν το καλό κρασί ο διακεκριμένος οινογράφος και κριτικός οίνου & γεύσης, Σίμος Γεωργόπουλος, θα αποκαλύψει τα μυστικά της οινογνωσίας σε αρχάριους και προχωρημένους. Επιπλέον στο πλαίσιο της έκθεσης και συγκεκριμένα στα «Βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ» θα βραβευτούν τα ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν και οι τυχεροί επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα ψηφίζοντας στα «Βραβεία Κοινού».

Και κάτι μοναδικό. Φέτος η «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έναν μαγειρικό διαγωνισμό ελληνικής κουζίνας, το «GREEK CHEF 2016». Ένας διαγωνισμός που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους ΣΕΦ της χώρας και παράλληλα θα προβάλει τα ελληνικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή. Το μεγάλο ενδιαφέρον, το υψηλό επίπεδο των διαγωνιζόμενων και παρουσία διακεκριμένων Ελλήνων ΣΕΦ στην κριτική επιτροπή, θα δώσει το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες. Αυτή η εκδήλωση όπως και όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις της 3ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα μεταδοθούν μέσω Internet με live streaming στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s