Wine Quiz no 9

Ο Ιάκωβος Πατηνιώτης στην εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου, δοκίμασε και περιέγραψε:

12208473_586584594826419_8233748765810471443_n

Αφρώδες με μονό πήδακα, ο αφρισμός είναι πυκνός και εμφανίζεται στο κέντρο

Χρυσωπό χρώμα, ζωηρό καθαρό, λευκό, όχι φρέσκο παραδοσιακή μέθοδος οινοποίησης

Μύτη τριαντάφυλλο λίγο, λίγο βύσσινο και κόκκινο κεράσι με εντάσεις, φρέσκα φρούτα, γλυκά αρώματα, λίγο μούρο, μαγιά, ζύμες , με ένταση και διάρκεια αλλά όχι εξελισσόμενα αρώματα

Στο στόμα βούτυρο, ζύμες, κεράσι, βύσσινο, γλυκό τριαντάφυλλο έντονες γεύσεις, οξύτητα μέτρια πλας, ξηρή, ελάχιστα υπολειπόμενα ζάχαρα, και ισορροπία φρούτου οξύτητας, διάρκεια και μακρά επίγευση

Θα την ταίριαξε με φουαγκρά,  με παχύ ψάρι ακόμη και με βοδινό η Kobe beef

Ξένη ετικέτα, multi vintage

Αφρώδες με μονό πήδακα, ο αφρισμός είναι πυκνός και εμφανίζεται στο κέντρο

Χρυσωπό χρώμα, ζωηρό καθαρό, λευκό, όχι φρέσκο παραδοσιακή μέθοδος οινοποίησης

Μύτη τριαντάφυλλο λίγο, λίγο βύσσινο και κόκκινο κεράσι με εντάσεις, φρέσκα φρούτα, γλυκά αρώματα, λίγο μούρο, μαγιά, ζύμες , με ένταση και διάρκεια αλλά όχι εξελισσόμενα αρώματα

Στο στόμα βούτυρο, ζύμες, κεράσι, βύσσινο, γλυκό τριαντάφυλλο έντονες γεύσεις, οξύτητα μέτρια πλας, ξηρή, ελάχιστα υπολειπόμενα ζάχαρα, και ισορροπία φρούτου οξύτητας, διάρκεια και μακρά επίγευση

Θα την ταίριαξε με φουαγκρά,  με παχύ ψάρι ακόμη και με βοδινό η Kobe beef

Ξένη ετικέτα, multi vintage

Ποιο είναι;

Απαντήστε και το δώρο στον τυχερό του μήνα, δλδ σε αυτό που θα βρει τα  τα περισσότερα quiz από τα Αξεσουάρ ΚρασιούΕυτυχιάδης!

Ο νικητής είναι Christos Dimovasilis Clos du Moulin Brut Multi Vintage!

63972_579452198740170_1257171977_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s